Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

REŢETA ZILEI: Pulpă de porc cu mango

Ce vă trebuie? 400 g pulpă de porc, 1 mango bine copt, 2 linguri iaurt, ½ lămâie, 4 linguri vin alb, 150 ml supă de legume, oregano uscat, 300 g ciuperci, 50 ml ulei de măsline, sare, piper.

Cum se prepară? Cureţi fructul de mango de coajă, îl împarţi în două şi îndepărtezi sâmburele. Presezi jumătate de fruct pentru a fa ce un piure, iar cealaltă jumătate o tai felii subţiri.

Pulpa de porc o tai felii ca pentru şniţele, le presari cu sare, piper şi oregano uscat şi laşi la rece 20 de minute pentru a se condimenta. Tapetezi o tavă (de chec) cu feliile de carne, la mijloc pui piureul de mango şi feliile de mango, adaugi iaurtul, zeama de lămâie, strângi marginile ca pentru o ruladă. Adaugi supa de legume şi vinul, apoi pui tava la cuptor pentru aproximativ 40 de minute. Separat prepari soteul de ciuperci, călind ciupercile feliate în unt. Le aduci alături de carne.

Poftă bună!