Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

REŢETA ZILEI: Păstrăv la tavă

Ce vă trebuie? 1 kg păstrăvi, 5 cepe, 10 ciuperci albe, 1 kg roşii, 100 ml vin alb, 1 jumătate cană ulei, 1 legătură pătrunjel verde.
Cum se prepară? Se curăţă păstrăvii de solzi, se golesc de intestine, se spală bine, apoi li se taie aripioarele. Ceapa şi roşiile se taie felii, iar pătrunjelul se toacă mărunt. Se aşează într-un vas un strat de felii de roşii, un strat de ciuperci albe bine spălate şi mărunţite şi un strat de ceapă. Se presară deasupra pătrunjel tocat şi se pune peştele. Se acoperă apoi cu restul de roşii şi ceapă, deasupra se presară restul de pătrunjel, se toarnă apoi vinul şi uleiul. Se introduce vasul în cuptorul fierbinte şi se lasă la fiert aproximativ 40-50 minute.

Poftă bună!