Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

REŢETA ZILEI: Muşchi de porc cu sos de curry şi garnitură de orez

Ce vă trebuie? 500 g muşchi de porc, tăiat cuburi; 200 ml concentrat de porc; 2 linguri praf de curry roşu; 2 ardei graşi roşii, tăiaţi cuburi, orez cu bobul lung, pentru servit, o mână de frunze de mentă.

Cum se prepară? Fierbe orezul în apă cu sare. Într-un vas larg, amestecă praful de curry cu concentratul, pune vasul pe foc şi lasă până când dă în fiert. Adaugă carnea şi ţine pe foc până când se pătrunde, iar lichidul se reduce la jumătate.

După aceea adaugă ardeiul şi mai lasă vasul pe foc până când sosul se absoarbe aproape în întregime. Scurge bine orezul de apa în care a fiert şi serveşte-l cu sosul cu carne deasupra şi cu frunze de mentă.

Poftă bună!