Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

VIDEO: Romeo Rădulescu își caută serviciu!

”Administraţia corectă este angajamentul meu principal! Vă spun cu fermitate că sunt mai mult decât pregătit să lupt pentru oraşul copiilor noştri!”, a postat Romeo Rădulescu pe pagina sa de socializare, alături de un videoclip, intitulat sugestiv ”Angajează-mă”.

Practic, Romeo Rădulescu le cere râmnicenilor să-l angajeze pentru funcția de primar, deși încă nu s-a decis de la ce partid va candida la alegerile locale din data de 5 iunie 2016. În opinia deputatului independent, el reprezintă singura soluție reală de care orașul are nevoie.

Râmnicu Vâlcea a încasat lovituri uriașe la nivel economic: mii de oameni au rămas fără locuri de muncă, iar în acest moment orașul este fără speranță. Refacerea credibilității orașului în fața investitorilor, precum și crearea de noi locuri de muncă sunt obiective prioritare pentru Romeo Rădulescu.

În videoclipul postat pe pagina sa de socializare, Romeo Rădulescu îi încurajează pe râmniceni să angajeze cel mai bun administrator pentru oraș, adică pe domnisa sa. Printre altele, Romeo Rădulescu consideră că râmnicenii trebuie să beneficieze de servicii medicale de calitate, fiind oportună construirea unui spital municipal.