Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: arhiva Vocea Valcii

PLANURILE POLITICE ale lui OPREA: Taxarea marilor averi, dar şi…

Foto: arhiva Vocea ValciiPreşedintele UNPR Gabriel Oprea iese din nou în evidenţă cu declaraţii populiste, care speră să-l aducă în vizorul opiniei publice şi astfel să câştige de partea sa electoratul din România.

Sâmbătă, 29 august 2015, la Costineşti, Oprea a declarat că partidul său are planuri mari politice în această toamnă parlamentară. Printre aceste planuri de numără legiferarea iniţiativei privind taxarea marilor averi, dar şi scăderea vârstei de votare de la 18 la 16 ani. Şi asta nu e tot, uneperistul vrea să introducă programul „primul loc de muncă”, sărind în sprijinul tinerilor.

„Avem şi credem că vom primi tot sprijinul pentru o lege care interesează românii. Peste 80% din români îşi doresc taxarea marilor averi. (…) Votul de la 16 ani, primul loc de muncă, proiecte mai ales pentru tineri. Avem nevoie ca tinerii să rămână în ţară. Şi bineînţeles că sprijinim toate proiectele Coaliţiei iar în plan general toate proiectele pe securitate naţională ale preşedintelui României, fiindcă este ales de poporul român” – a spus Gabriel Oprea.

Ce-i drept, iniţiativele sale sunt îndrăzneţe şi de bun augur pentru România, însă de la vorbe la fapte mai este un pas destul de mare de făcut.