Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Mircia Gutău, lăudat de premierul Marcel Ciolacu

Prezent la alegerile din PSD Vâlcea vineri, 6 octombrie a.c., premierul Marcel Ciolacu i-a laudat pe președintele filialei, Constantin Rădulescu, și pe primarul municipiului Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutau. El s-a declarat susținătorul lui Mircia Gutău, pe care-l așteaptă în echipa lui Constantin Rădulescu.

„Îmi doresc de această dată ca amândoi să aibă acel numitor comun care înseamnă PSD”, a spus Marcel Ciolacu.

La rândul său, Mircia Gutau, fost președinte interimar al Partidului Ecologist Român, a declarat că la momentul oportun se va înscrie în PSD și va candida pentru un nou mandat de primar al municipiului Râmnicu Vâlcea.

„În momentul de față, nu mai sunt nici interimar. Am dat delegația unui coleg din Partidul Ecologist Român. Le-am spus colegilor care este intenția mea. Deci, echipa câștigătoare nu se schimba, cum v-am spus. De şapte ani colaborez cu Costi Rădulescu perfect. Ceea ce s-a făcut în municipiul Râmnicu Vâlcea se datorează și consilierilor PSD, care împreună cu consilieri PER au votat hotărârile de Consiliul Local și îmi doresc ca de aici încolo să mergem chiar în echipă și să facem proiecte majore”, a afirmat Mircia Gutău.