Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

IORDACHE de la Ocnele Mari se dezlănţuie: Bă, Mihăiţă, cum dracu accepţi să te urci pe cadavre?

Primarul oraşului Ocnele Mari, Petre Iordache, explică ruptura sa de PNL Vâlcea, prin implicarea edilului din Ioneşti, Constantin Neagoe, care ar fi susţinut pe altcineva la primăria din Ocnele Mari. Într-o formă de zile mari, Petre Iordache, a arătat conspiraţia pusă la cale de anumite forţe oculte, care l-au determinat pe acesta să se înscrie în PSD şi să încheie socotelile cu liberalii.

Deşi şi-a găsit partid care să-l susţină în campanie, Iordache nu uită că are de plătit poliţe la PNL, ai cărui lideri l-au „scuipat” din partid ca pe o măsea stricată şi arată cu degetul către lideri importanţi ai PNL Vâlcea.

„Veriga numărul 1: plecaţi de la Neagoe, primarul din Ioneşti. S-a făcut o conspiraţie, cum putem noi pe Iordache să-l păstrăm în organizaţie, să nu se spargă partidul. Mihăiţă Pătru, cel care candidează acum din partea PNL, are un frate, care este avocat şi îl apără pe Neagoe în nişte procese.

Cu promisiunea că dă o sponsorizare esenţială, se pare că o parte din ea a dat-o Neagoe, i s-au făcut jocurile la liberali.

L-am sunat acum câteva zile pe contracandidatul meu: Bă, Mihăiţă, cum dracu accepţi să te urci pe cadavre, te aruncă aştia în faţă, în spate stau jigodiile astea, care îl maşinează, şi i-am dat vreo 4 nume: Neagoe, fratele tău, Stănculescu, soţia lui Bulacu, care e avocat. Mi-a dat un răspuns fundamental, că îl ştie pe Neagoe”, a afirmat, în cadrul unei conferinţe de presă primarul Petre Iordache.

Neagoe despre Iordache: Are probleme cu capul, săracul!

Contactat telefonic de redactorii de la Televiziunea VTV, primarul din localitatea Ioneşti, Constantin Neagoe susţine că nu are nicio implicare în această poveste şi că Iordache bate câmpii.

„Eu nu sunt membru al niciunui partid politic, nu am fost niciodată. Nici nu ştiu despre ce este vorba. Dacă primarul acela a zis aşa, transmiteţi-i dvs. din partea mea că e bolnav săracul. Are probleme cu capul dacă spune că eu aş fi implicat în aşa ceva. Are probleme cu capul! Este exclus aşa ceva să conving pe cineva sau să mă intereseze pe mine partea politică. Nu am nicio problemă cu nimeni. Sun primar independent şi nu mă interesează politica. Mai întâi trebuia să stea de vorbă cu mine, Petre Iordache, şi apoi să clămpăne pe la televizor aiureli”, a comentat Neagoe.

Ipocrizia lui Neagoe este ştiută de cei care se învârt în mediul politic, care cunosc cât de „nepolitic” este Neagoe. Liberalii, spre exemplu, l-au decapitat pe Cătănoiu, de la şefia organizaţiei de partid din Ioneşti, pentru că Neagoe le-a promis sprijin şi voturi în campanie. Cât de independent poate fi considerat un astfel de primar?