Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Dorel Jurcan: „ARD are ca obiectiv reducerea cotei unice de la 16% la 12%”

RESPONSABILITATE. Candidatul ARD pentru Senat Colegiul nr. 3 Rm. Vâlcea, Dorel Jurcan, a continuat seria întâlnirilor cu electoratul, în ultimele două săptămâni, parlamentarul fiind  prezent atât în Rm Vâlcea, cât şi în comunele Vlădeşti, Păuşeşti Măglaşi şi Mihăeşti. „Am fost împreună cu echipa candidaţilor ARD la Camera Deputaţilor, Romeo Rădulescu şi Aurelian Pavelescu. Am stat de vorba cu oamenii, care acum au înţeles că România a trecut şi trece prin momente grele, că măsurile  luate în ultimii 3 ani, chiar dacă au fost dure, au fost responsabile”, a declarat Dorel Jurcan.

Senatorul Dorel Jurcan, candidatul ARD în Colegiul senatorial Râmnicu Vâlcea,  susţine că există o dezamăgire mare faţă de actualul guvern, care îşi demonstrează incompetenţa pe zi ce trece. „Din păcate, noi vâlcenii simţim asta poate mai mult decât alte judeţe. USL a promis că în prima zi de guvernare va mări salariul minim, va reduce CAS şi TVA pentru produse agricole şi alimente de bază. După 6 luni de guvernare „realizările” USL sunt: devalorizarea leului, mărirea inflaţiei, creşterea preţului la carburant, energia electrică, termică, gaze naturale şi la alimente. Pe 9 decembrie, românii vor avea de ales între minciună şi adevăr, între incompetenţă şi responsabilitate.

ARD are ca obiectiv reducerea cotei unice

ARD are drept obiectiv principal repornirea motoarelor de dezvoltare ale României. Pentru stimularea iniţiativei economice se are în vedere reducerea cotei unice de la 16% la 12%. „Reducerea cotei unice se bazează pe calcule şi analize serioase care ne-au arătat nu numai că ne permitem să reducem cota unică, ci şi că acest lucru va genera beneficii pe o scară mai largă. Acest lucru va duce la stimularea iniţiativei economice, la creşterea semnificativă a locurilor de muncă, la reducerea evaziunii fiscale, la creşterea veniturilor bugetului de stat. Alimentăm motorul economic al României ca să producă mai mult pentru cât mai mulţi români. ARD creşte salariul minim pe economie de la 700 lei azi la 850 lei în 2013 şi 1.000 lei în 2015. ARD va reduce contribuţiile sociale şi de sănătate pentru a stimula munca şi afacerile. Povara fiscală asupra angajatorilor va fi redusă cu 5 puncte procentuale pentru ca economia să se dezvolte” este de părere senatorul Dorel Jurcan.

OLIVIA PÎRVU-CÎRCIU