Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Deputatul Eugen Neaţă: Voi fi un sprijin real pentru cetăţeni

Deputatul PSD, Eugen Neaţă, a declarat că în mandatul său de parlamentar va fi un sprijin real atât pentru administraţiile publice locale, primari cât şi pentru cetăţeni, indiferent de culoarea politică.
„În mandatul de parlamentar pe care vâlcenii mi l-au încredinţat, îmi voi respecta promisiunile, voi fi un sprijin real pentru primari, administraţiile publice locale şi cetăţeni, indiferent de coloratură politică. Ieri, m-am deplasat în zona de sud a judeţului, am stat de vorbă cu primarii, am dezbătut asupra problemelor ridicate de aceştia, am discutat despre programul de guvernare şi despre măsurile realizate de coaliţia parlamentară.
Voi rămâne în continuare acelaşi om, un om care iubeşte oamenii şi doreşte să facă lucruri bune pentru ei şi judeţ.
Am demonstrat că noi, echipa Partidului Social Democrat, suntem o echipă unită, care prin ceea ce face arată că este aproape de cetăţeni, îşi respectă promisiunile şi programul de guvernare.” a declarat deputatul Eugen Neaţă.

A votat „pentru” proiectul care elimină discrepanţele salariale personalului plătit din fonduri publice

De asemenea, deputatul a votat un proiect important, care are ca obiect de reglementare completarea legii nr. 152/2017, cu scopul eliminării discrepanţelor salariale personalului plătit din fonduri publice.
„Am votat în plenul Camerei Deputaţilor (camera decizională) proiectul de lege care are ca obiect de reglementare completarea Legii nr.152/2017 în scopul instituirii unor reglementări privind eliminarea discrepanţelor salariale şi în ce priveşte stabilirea salariilor lunare ale poliţiştilor şi personalului civil din Ministerul Afacerilor Interne şi unităţile/instituţiile/structurile aflate în subordinea sa, precum şi ale personalului civil din instituţiile publice din sistemul de apărare, ordine publică şi securitate naţională, care nu au beneficiat de aplicarea majorărilor prevăzute de legea menţionată.
Acesta a fost votat cu 263 de voturi pentru, 3 voturi împotrivă şi 4 abţineri”, a punctat deputatul Neaţă.

Nu a uitat nici de „Zilele Recoltei”

În Scuarul Mircea cel Bătrân, deputatul PSD a fost prezent printre zecile de producători din domeniul agricol şi alimentar din judeţul Vâlcea, dar şi din alte zone din ţară.