Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Criminalul tinerei romance ucisă şi aruncată într-un container, condamnat pe viaţă

Pe 19 noiembrie 2014, românca Lidia Pascale, de 26 de ani, a fost omorâtă de Matthew Cherrington prin 11 lovituri în cap cu un corp contondent. După ce a ucis-o, criminalul i-a aruncat cadavrul într-un container de gunoi, aflat la aproximativ 100 de metri de casa sa. Cadavrul acesteia a fost găsit după o lună.

Criminalul a fost condamnat de Birmingham Crown Court în data de 19 mai, după ce juriul l-a găsit vinovat de uciderea Lidiei Pascale, la închisoare pe viaţă. Cu toate că acesta a negat tot timpul că ar fi ucis-o pe româncă, împotriva lui au existat mai multe dovezi, cum ar fi amprentele găsite pe containerul de gunoi, pe sacul de gunoi pus deasupra cadavrului pentru a-l masca, precum şi ADN-ul criminalului găsit pe nişte foiţe de ţigări aflat în sac. O altă dovadă a fost că Cherrington a vândut mobilul victimei la un magazin din West Bromwich și a încercat să acopere petele de sânge din casă cu vopsea, lucru ce nu i-a reușit în totalitate.

Procurorul a dovedit, de asemenea, intenția lui Cherrington de a ucide, precum și faptul că victima a fost conștientă de atac, dovadă fiind rănile de la mâini provocate în timp ce încerca să se apere.