Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

ACCIDENT la BĂLCEŞTI: A fugit de POLIŢIE şi a intrat cu maşina într-un CAP de POD

Un accident rutier a avut loc sâmbătă, 3 octombrie 2015, în jurul orei 15.40, fiind produs de un şofer inconştient care fugea de oamenii legii. S-a întâmplat pe strada Cerna, din oraşul Bălceşti, judeţul Vâlcea, când poliţiştii l-au somat pe un şofer să oprească pentru un control de rutină.

Numai că, şoferul în loc să oprească a accelerat şi s-a luat la întrecere cu poliţiştii, iar, la un moment dat, el a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina într-un cap de pod, iar mai apoi a părăsit locul accidentului, fugind disperat de poliţişti.

„Conducătorul auto a fost identificat în persoana lui S. Marian, din comuna Diculeşti, judeţul Vâlcea. În urma verificării în bazele de date s-a constatat că autoturismul de culoare negru, cu număr de înmatriculare provizoriu, avea autorizaţia de circulaţie provizorie expirată.

În urma evenimentului rutier nu au rezultat victime omeneşti. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, s-a întocmit dosarul penal pentru săvârşirea infracţiunilor prevăzute şi pedepsite de art. 334, alin. 1 din Codul Penal” – se arată în comunicatul IPJ Vâlcea.