Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

RÂMNICU VÂLCEA: Fetiță de 8 ani, agresată sexual

Polițiști din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea au depistat și reținut pentru 24 de ore, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, un tânăr bănuit de comiterea unei infracțiuni de agresiune sexuală, pe raza municipiului.

Ieri, 21 august, polițiștii au reținut un tânăr de 17 ani, din Râmnicu Vâlcea, bănuit că ar fi agresat sexual o fetiță de 8 ani, faptă săvârșită în aceeași zi.

În fapt, în cursul după-amiezii, polițiștii au fost sesizați de un bărbat din municipiu cu privire la faptul că, fiica sa ar fi fost agresată sexual de o persoană necunoscută, în timp ce se juca în spatele blocului în care locuiește. Din verificări se pare că minora se afla pe o bancă, când tânărul s-ar fi apropiat de ea și ar atins-o în mod indecent, după care ar fi fugit.

Investigațiile au fost demarate imediat, polițiștii din teren reușind identificarea și depistarea persoanei bănuite imediat după comiterea faptei, acesta fiind și reținut pentru 24 de ore.

Tânărul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, în vederea luării unei măsuri preventive.