Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

FOTO: Fals inspector ITM, prins în flagrant de poliţiştii din Vâlcea

Comercianţii şi salariaţii firmelor din Vâlcea trebuie să fie cu ochii în patru atunci când prezintă anumite documente unor aşa-zişi inspectori sau reprezentanţi ai unor instituţii de control. Asta pentru că se poate întâmpla să fie păcăliţi de un şarlatan, al cărui scop este acela de a face bani necinstiţi.

Este cazul unui bărbat de 45 de ani, din Râmnicu Vâlcea, care a fost prins în flagrant în timp ce se pretindea că este inspector al ITM Vâlcea şi făcea un control la o societate comercială din municipiul nostru. Cei care au alertat poliţia au fost chiar angajaţii firmei, care au bănuit că este ceva în neregulă cu pretinsul inspector de muncă, Adrian Ş.

„Cercetările au fost extinse, stabilindu-se faptul că bărbatul a mai fost suspect pentru comiterea unor astfel de fapte. În prezent, în baza probatoriului administrat în cauză, oamenii legii au stabilit faptul că bărbatul este bănuit de comiterea a 8 fapte penale de înşelăciune şi uzurpare de calităţi oficiale.

Faţă de acesta a fost emisă ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune şi uzurpare de calităţi oficiale, posibilelor părţi vătămate le este recomandat să se prezinte la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea” – susţin poliţiştii într-un comunicat de presă.