Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

NOUL IMN AL STAŢIUNII MAMAIA

Cei care au pariat pe retragerea lui Mazăre din politică s-au păcălit rău de tot! Demisia sa răsunătoare n-a fost decât un praf de scărpinat aruncat în ochii DNA-ului! Mazăre îşi pregăteşte o revenire spectaculoasă care-i va uimi pe turişti! Ca primă urgentă, se lucrează la:

NOUL IMN AL STAŢIUNII MAMAIA

Delia & Speak
A lu’ Mamaia

Delia (costumată într-o piţipoancă venită la mare din banii luaţi pe prestaţiile avute într-un cabinet de masaj erotic): Oh, Mamaia, Mamaia, maia
Oh, Mamaia, oh yeah/ Unde-s tipii cu lovele?/ Oh, Mamaia, Mamaia/ Să-mi cumpere toate cele Oh, Ma mai ia/ Capul de la atâta soare/ Oh, Ma mai ia/ Valul şi mă duce în mare
Că nu-s fată ca oricare/ Oh, Mamaia/ De ai bani în buzunare!

Radu Mazăre (costumat în Cezar după ce l-au ciuruit ăia cu pumnalele şi i-a făcut Brutus parastas de şase luni): Ia zi a cui eşti tu/ Sunt a lu’ Mamaia!

Speak (costumat în proxenet): Vrei o fată ca-n poveşti/ O ai dacă mă plăteşti/ Şi înoţi cu ea printre balize/ Da’ pe-urmă fugi la analize!

Delia (costumată în sirena lui Vasile Roaită): Când am venit, muream de foame/ Şi n-aveam bani nici de tampoane/ Acuma, iată, sunt bogată/ Atât că umblu crăcănată!

Radu Mazăre (costumat în Empedocle după ce l-au scopit atenienii şi l-au eviscerat corintienii):
Noi de-aicea nu plecăm, nu plecăm acasă
La Mamaia şpaga este cea mai grasă