Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

ŞOCANT! În Vinerea Mare, un fotbalist de Liga a III-a şi-a luat suporterii la bătaie

Momente şocante chiar în Vinerea Mare, cu ocazia partidei dintre Fotbal Club Comuna Recea şi Luceafărul Oradea, desfăşurată vineri, 29 aprilie, pe terenul din Săsar (la doar câţiva kilometri de Baia Mare), în faţa a aproximativ 100 de spectatori, ne informează sportulsalajean.ro. Jocul a fost destul de echilibrat, meciul terminându-se cu scorul de 0 – 1.

În minutul 80, după ce a fost schimbat, atacantul gazdelor (FC Comuna Recea) Bogdan Bîrle, şi-a luat bluza de trening, a părăsit banca de rezerve şi s-a îndreptat furios spre tribune să-și facă singur dreptate în fața celor care îl huiduiau și îl criticau pe parcursul meciului pentru prestația slabă pe care a avut-o el și echipa sa.

Ajuns în tribune, Bogdan Bîrle s-a năpustit asupra unor suporteri ale echipei sale și i-a lovit pe toți trei fără milă, iar doi dintre ei au fost plini de sânge pe față după loviturile primite, iar al treilea avea în brațe și o fetiță de aproximativ 6 ani. Centralul partidei a întrerupt partida timp de 5 minute până au intervenit forțele de ordine.

După ce au intervenit forțele de ordine, jucătorul a fost dus la vestiare și i s-a întocmit dosar penal și o contravenție, iar la finalul meciului jucătorul a părăsit incinta stadionului cu mașina poliției, fiind dus la secție pentru audieri.

Jucătorul echipei Comuna Recea riscă să fie suspendat minim 2 ani din viața sportivă și chiar să ajungă după gratii, dacă cei loviţi îl vor acţiona în judecată.