Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

SCANDAL ÎN FOTBALUL VÂLCEAN! Bătăi, acuzaţii şi ameninţări după un meci!

Fotbalistul de la Posada Perişani, Costi Roncea, acuzat că l-a bătut pe şeful de post de la Cernişoara n elevul lui Mitică Teleşpan dezminte informaţia şi spune că îl va da în judecată pe finanţatorul de la Cavalerul Trac, dar şi pe şeful de post

Scandalurile se ţin lanţ în fotbalul vâlcean. Partida de Superligă dintre cavalerul Trac Cernişoara şi Posada Perişani a fost la un pas să nu mai continue după pauză. Fotbaliştii şi tehnicienii oaspeţilor spun că finanţatorul gazdelor, Robert Dican, l-a lovit la pauză pe unul dintre fotbalişti, Ştefan Răcăreanu (foto dreapta).

„Am vrut să scot echipa de pe teren”

„Nu am mai intrat la vestiar pentru că nu era lumină şi era foarte frig, am ales să stăm la pauză la banca de rezerve. A venit domnul Dican şi l-a lovit pe Răcăreanu, timp în care forţele de ordine nu au intervenit. Am vrut să plecăm, să ne retragem de pe teren, eu am vrut să luăm această decizie pentru că se ajunsese într-un punct peste care nu se putea trece, nu este normal să îşi loveşti adversarul. Băieţii m-am convins să continuăm, să jucăm şi în a doua repriză. Poate am făcut rău, normal era să câştigăm la masa verde.”, ne-a declarat tehnicianul de la Posada, Mitică Teleşpan.

„A venit şi m-a lovit, poliţiştii mâncau semninţe şi se uitau”

„Dican a venit pur şi simplu şi a dat în mine. Eu doar atât am făcut, i-am spus unui fotbalist al lor, Mozăceanu, dacă acum nu mai scot echipa de pe teren, când ne fură pe noi arbitrul. Unul de la ei l-a sunat pe Dican şi i-a spus că-i înjur pe toţi. A venit şi a strigat că mă omoară. A venit pe bancă apoi şi m-a lovit în cap. Apoi le-am reproşat forţelor de ordine prezente la meci că l-au lăsat să mă bată. Ce era să fac, să tac din gură? Poliţiştii de la Cernişoara mâncau seminţe şi se uitau la noi. „, spune şi Ştefan Răcăreanu.

„Dacă-l loveam, lăsam urme”

De partea cealaltă, finanţatorul de la Cavalerul Trac Cernişoara, Robert Dican, spune că nu l-a lovit pe Răcăreanu. „După meci, puteţi verifica, Costin Roncea (foto stânga) a primit 9 milioane de lei vechi amendă, pentru că a sărit la gâtul şefului de post. Posibil şi alţi colegi de-ai lui să fi fost implicaţi în acest scandal. În ceea ce-l priveşte pe Răcăreanu, eu am intrat pe teren să-l trag de urechi. Eu dacă l-aş fi lovit, cred că aş fi lăsat urme. Răcăreanu, pe toată durata meciului, ne lua la mişto. Vă daţi seama că mi-e greu să accept asta şi, mai ales, la mine acasă. Ideea e că arbitrul Demetrescu putea rezolva rapid meciul şi să le dea celor de la Posada 2-3 cartonaşe roşii. Sunt convins că aceste acuze ale lor au la bază neputinţa de a ne bate”, a declarat acesta pentru Arena Vâlceană.

„Am martori, am primit amendă fără să fac nimic”

În fine, un alt fotbalist de la Posada Perişani, Costi Roncea, spune că s-a ales cu o amendă fără să facă nimic şi spune că-l va acţiona în instanţă pe finanţatorul de la Cernişoara dar şi pe şeful de post. „Nici nu mi-a venit să cred când am citit declaraţia. Dican a venit şi l-a lovit pe Răcăreanu, noi am sărit să-i despărţim. Am vrut să plecăm de la meci, mai ales că avem în echipă mulţi copii şi s-au speriat tare. Nu am lovit niciun poliţist, niciun şef de post, nu este nimic adevărat. Nici măcar nu au venit la noi forţele de ordine. Am martori 22 de fotbalişti plus mulţi alţi oameni care au fost acolo. Şi mai surprins am fost când m-a sunat tata să-mi spună că am primit amendă. Cum să mi se dea amendă din moment ce nu mi s-a cerut un act de identitatee, nu m-a întrebat nimeni nimic după meci? Mă gândesc serios să-i dau în judecată şi pe Dican şi pe şeful de post. Ce crede acum despre mine primarul de la Perişani sau ceilalţi oameni? Că mă duc să joc fotbal şi de fap mă iau la bătaie cu poliţiştii?”