Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Pelici sună adunarea „vipelelor albastre”

Fotbaliştii de la CSM speră să ajungă în play-off chiar dacă şansele sunt mici

Fotbaliştii de la CSM Râmnicu Vâlcea se vor reuni luni, la ora 15.00. în vederea pregătirilor pentru finalul sezonului regulat şi pentru participarea la turneul final, fie că o să fie play-off fie că o să fie play-out. La finalul anului 2014 elevii lui Alexandru Pelici au terminat pe poziţia a şaptea a clasamentului, la două puncte distanţă de ultima poziţie care asigură prezenţa în turneul de promovare, pe care în acest moment se află FC Olt Slatina. Finalul sezonului regulat este unul decisiv pentru vâlceni care vor evolua pe propriul teren cu Olimpia Satu Mare şi în deplasare cu FC Olt Slatina. Şase puncte îi face favoriţi pe vâlceni, patru îi menţine în cursă în timp ce orice altă variantă este echivalentă cu participarea în play-out.

A început sezonul reducerii cheltuielilor

Intrarea în procedură de insolvenţă dar şi anularea şanselor de promovare în Liga I, care era obiectivul la început de sezon, face ca oficialii echipei din Zăvoi să încerce reducerea cheltuielilor la maximum. Se va renunţa, astfel, la o parte dintre fotbalişti, în special la cei care au salarii mari. Deocamdată se ştie cu exactitate că nu vor mai face parte din lot Cosmin Neagu, cel care şi-a reziliat contractul şi s-a transferat la Bacău, Andreas Calcan, care s-a întors la Universitatea Cluj şi Bela Fejer care s-a întors la ASA Târgu Mureş. De asemenea, Ionuţ Stancu are şi el şanse minime să continue în Zăvoi. În ceea ce-i priveşte pe Cornel Coman sau Christian Nkongue, cel mai probabil vor avea loc discuţii imediat după reunire. De asemenea, s-a renunţat la unul dintre antrenorii secunzi, Fane Nofitovici, cel care venise la Râmnicu Vâlcea alături de Erik Lincar şi care a mai rămas până la finalul meciurilor oficiale din 2014.

Cantonament din 19 ianuarie

Pirma săptămână o să fie una de reacomodare la efort pentru Adi Codin şi compania. Din 19 ianuarie se intră în cantonament centralizat la baza sportivă din Zăvoi, atunci când se va pune accentul pe acumulările fizice. Vor urma meciurile de pregătire, până la reluarea sezonului, programată pentru data de 18 ianuarie.