Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

CSM Râmnicu Vâlcea vă invită la meci! Bilete la preţ redus şi intrare gratuită pentru grupurile de elevi!

Conducerea CSM Râmnicu Vâlcea duce o adevărată campanie de atragere a spectatorilor vâlceni la meciurile echipei de pe Stadionul Zăvoi. De aceea, preţurile la partidele de acasă ale formaţiei din Râmnicu Vâlcea vor rămâne neschimbate. Adică, intrarea generală este de 8 lei, în timp ce pentru elevi, pensionari şi studenţi biletele sunt reduse la jumătate.

Noutatea o reprezintă însă faptul că elevii care vin la stadion în grup organizat, alături de un profesor, au intrarea gratuită. „Elevii care vin organizat la meciuri, împreună cu un cadru didactic, vor beneficia de intrare gratuită. Singura cerinţă este ca grupul să conţină cel puţin 10 persoane. În fine, copiii sub 14 ani care vin însoţiţi de un adult beneficiază de intrarea gratuită” – spune conducerea CSM Râmnicu Vâlcea.

Sâmbătă, de la ora 11.00, în Zăvoi, CSM Râmnicu Vâlcea întâlneşte un adversar care joacă mai bine în deplasare, Olimpia Satu Mare. Sătmărenii sunt pe poziţia a cincia a clasamentului, la patru puncte distanţă de CSM şi are la activ patru victorii.