Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

750 de tineri au participat la competiţiile sportive din Vâlcea

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Vâlcea a organizat în ultima perioadă mai multe competiţii sportive la care au participat un număr mare de copii şi tineri. Este vorba despre un număr de peste 750 de sportivi, care s-au luptat pentru a urca pe podium la toate concursurile.

Aşadar, în această perioadă a avut loc Cupa Boromir, care s-a desfăşurat pe terenul de sport de la Şcoala Gimnazială Câinenii Mari, unde elevii din comună, dar şi din împrejurimi s-au întrecut la fotbal, tenis de masă, şah şi cros.

De asemenea, elevii s-au întrecut la baschet în cupa Colegiului Naţional de Informatică Matei Basarab, eveniment ce s-a desfăşurat în Râmnicu Vâlcea, în sala de sport a Colegiului Naţional de Informatică Matei Basarab, unde au participat aproximativ 300 de sportivi din judeţele Valcea, Arges, Dolj, Olt, Sibiu şi Municipiul Bucureşti.

De altfel, alte două competiţii sportive ce au avut loc la nivelul judeţului sunt: Cupa Tineretului – a avut loc în comuna Pietrari, la şcoala gimnazială, unde s-au desfăşurat competiţii de cros, handbal şi fotbal; Cupa Domulete – eveniment sportiv ce a avut loc în Oraşul Bălceşti, la Liceul Tehnologic Petrache Poenaru, unde sportivii s-au întrecut la fotbal, handbal şi cros.

„Fără excepţie DJST Vâlcea a dorit să premieze sportivii situaţi pe primele trei locuri, iar pentru acesta oferit mingi de fotbal şi handbal, echipament sportiv, diplome, medalii şi cupe. Totodată mulţumeşte şi sponsorilor care i s-au alăturat, pentru ca toţi participanţii să primească o masă şi ceva dulce” – se arată într-un comunicat al Direcţiei Judeţene de Sport.