Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

ESCROC din VÂLCEA, REŢINUT pentru că s-a dat un belgian trădat în dragoste

Un bărbat de 37 de ani din Râmnicu Vâlcea a fost reţinut de către poliţiştii de la IPJ Hunedoara, fiind acuzat de înşelăciune, arată adevarul.ro. Alături de un complice, vâlceanul l-au escrocat pe un vârstnic de 80 de ani, vânzându-i două inele bărbăteşti, care nu erau din aur, cu suma de 2.000 de euro. Bărbatul din Vâlcea s-a dat drept un cetăţean belgian trădat în dragoste, care nu mai are bani să se întoarcă în ţara lui, iar celălalt angajat al Primăriei.

„Pretinsul cetăţean belgian, care vorbea stricat limba română, a apelat la bunăvoinţa octogenarului, susţinând că a fost „trădat în dragoste” de o tânără hunedoreancă şi a rămas fără banii necesari repatrierii, motiv pentru care i-a oferit spre vânzare hunedoreanului două inele bărbăteşti, despre care a susţinut că sunt din aur. Pentru finalizarea tranzacţiei, persoana vătămată i-a invitat pe cei doi necunoscuţi în locuinţa sa.

Ajuns în apartament, hunedoreanul a achitat suma de 100 euro pentru un inel, moment în care persoanele necunoscute au observat unde îşi păstrează bărbatul economiile, şi în timp ce unul dintre bărbaţi negocia vânzarea celui de-al doilea inel pentru suma de 300 de lei, cel de-al doilea bărbat a sustras dintr-un sertar suma de 1.700 de euro, după care cei doi au părăsit apartamentul”, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara.