Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

S-A VALIDAT! ILIE AMUZAN, candidatul PSD la primăria Călimănești

Fostul primar din Călimănești, Ilie Amuzan, s-a întors la PSD în această săptămână, după ce trecuse la UNPR. Ilie Amuzan a fost validat ca și candidat pentru funcția de primar în Călimănești de către forurile de conducere din cadrul PSD Vâlcea. Validarea s-a făcut în prezența președintelui PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu, care a reușit să le aducă colegilor săi argumentele necesare că Ilie Amuzan este cel mai bun candidat.

Ilie Amuzan a mai fost primar în legislatura 2008 – 2012, pierzând alegerile în fața actualului primar la câteva zeci de voturi.

”Colegii mei au luat o decizie bună și îl felicit pe domnul Ilie Amuzan pentru desemnare. Este un om valoros, un profesionist pe care îl cunosc de 20 de ani. Călimăneștiul are nevoie de un inginer la conducerea Primăriei, iar domnul Amuzan nu este numai un inginer de excepâție, ci și un profesionist în administrație. Mă bucur că pesediștii din Călimănești m-au ascultat și sunt determinați să câștigăm”, ne-a declarat președintele PSD, Constantin Rădulescu.