Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

PSD Vâlcea, pe un butoi de pulbere!

Mult nu mai este până la alegerile locale, iar atmosfera din PSD Vâlcea se deteriorează pe zi ce trece. Deşi ar trebui să strângă rândurile şi să-şi pregătească bătălia electorală din vara anului 2016, social-democraţii vâlceni sunt mai dezbinaţi ca oricând.

Pe lângă cei doi primari din PSD anunţaţi de presa locală că vor părăsi partidul şi vor candida din partea PNL, se pare că mai este încă unul care îşi pregăteşte plecarea. Conform surselor noastre, primarul din Diculeşti, Sabin Cupăreanu, ar fi ajuns la o înţelegere cu liberalii.

Însă, pe lângă dezertările edililor mai există şi certurile dintre organizaţia judeţeană şi cea municipală. Liderul PSD Vâlcea se pare că pregăteşte intens „decapitarea” unor apropiaţi ai primarului Ion Gigi Matei, iar lovitura de graţie va fi dată la începutul anului viitor. Constantin Rădulescu vrea promovarea unor personaje „manevrabile” în funcţiile de conducere de la municipiu, iar una dintre acestea este o anume Liliana Duţică, care pe lângă faptul că ştie să stea bine în poze pe Facebook, în rest nu are nicio altă calitate pentru o funcţie de conducere.

Aşadar, în loc să se ocupe de pregătirea viitoarei campanii electorale şi de luptele cu adversarii politici, social-democraţii vâlceni se „mănâncă” între ei. Acest lucru a fost observat de mai mulţi preşedinţi ai organizaţiilor locale din PSD Vâlcea, care sunt şi ei pe cale să se răzvrătească. Să-l regrete oare şi ei pe defunctul Cîlea?