Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

KOVESI nu e interesată să candideze la preşedinţie

După ce prin presă s-a speculat că este posibilă o revenire la mandatul de preşedinte la 4 ani, şi pentru acest lucru, Iohannis şi-ar da demisia în 2016 pentru a se organiza noi alegeri prezidenţiale, cu Laura Codruța Kovesi drept candidatul cu cele mai mari şanse, şefa DNA vorbeşte despre candidatura la prezidențiale.

Aceasta a precizat că nu îşi doreşte să candideze la funcţia de preşedinte al României şi nici nu vrea să intre în politică. Kovesi a mai adăugat că anul acesta se împlinesc 20 de ani de când lucrează în magistratură şi că doreşte să îşi continue cariera în sistemul judiciar.

„Nu doresc să candidez la funcţia de preşedinte al României, nici în 2016 şi nici într-un alt an. Nu mă interesează o candidatură la această funcţie. Anul acesta o să fac o vechime de aproape 20 de ani în magistratură şi am să-mi utilizez toată experienţa profesională în folosul sistemului judiciar. Scopul meu principal este să-mi duc la bun sfârşit mandat şi ceea ce mă interesează este ca eu şi colegii mei din DNA să ne facem în fiecare zi treaba într-un mod profesionist şi cât mai eficient”, a spus Kovesi.