Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

E OFICIAL! Eugen Neață s-a înscris la PSD Vâlcea

Eugen Neață, fost șef al Poliției Municipale Râmnicu Vâlcea, actualmente consilier personal al primarului Mircia Gutău s-a înscris în organizația județeană a PSD Vâlcea. Fostul polițist devine astfel coleg de partid cu Florian Marin, care, de asemenea, a condus Poliția Municipală, dar și cu Dumitru Văduva.

Trecerea lui Neață la PSD nu înseamnă decât că acesta se va afla pe un loc eligibil pentru un post de parlamentar, iar informațiile obținute pe surse arată că acesta va ocupa poziția a patra pe lista pentru Camera Deputaților, după Vasile Cocoș, Daniela Oteșanu și Ovidiu Popa, care au fost validați de Comitetul Executiv al PSD Vâlcea.

Eugen Neață a fost inspector al IPJ Vâlcea, în perioada octombrie 2009 – mai 2010, și adjunct al inspectorului-şef al IPJ Vâlcea în perioada mai 2010-mai 2011, după s-a aflat în conducerea Poliției Municipală Râmnicu Vâlcea. În perioada mai – iunie 2011 a fost împuternicit şef al Poliţiei Municipiului Râmnicu Vâlcea, iar în perioada octombrie 2011- octombrie 2012 – împuternicit şef al Poliţiei Municipiului Râmnicu Vâlcea. Între iunie 2011 și octombrie 2011 a fost adjunct al inspectorului-şef al IPJ Vâlcea.