Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Constantin Rotaru: „A început lupta, Marcel Ciolacu?”

„Sunt mai mult de 2 săptămâni de când se vorbește, în fiecare zi, despre situația dezastruoasă din azilele de bătrâni.

Totuși, cu toții spunem că această SITUAȚIE CRIMINALĂ, la adresa oamenilor în vârstă, se perpetuează de peste 20 de ani.

Întrebarea este: Unde au fost guvernanții în acești ani?

Unde au fost autoritățile publice centrale și locale până acum?

Unde a fost mass-media?

De ce tocmai acum a început acest tămbălău?

Răspunsul este foarte simplu!

Cei care au scos la lumină aceste nenorociri din azilele de bătrâni NU au făcut-o cu gândul de a le asigura acestora un viitor mai bun!

În realitate, a început lupta împotriva PSD și, întâmplător? împotriva candidatului PSD, cu șanse reale, la Primăria Capitalei, Gabriela Firea.

Marcel Ciolacu, din păcate pentru el și pentru PSD, nu a înțeles că este prima lovitură pe care a primit-o, după ce  a luat puterea. Ăsta e doar începutul!

Să nu uităm, totuși, că liberalii și USR-iștii, care sunt foarte guralivi, au fost destul de mulți ani la putere, timp în care s-au petrecut aceste nenorociri.

Când Ciolacu i-a cerut ministresei Turcan să-și dea demisia, pentru că a avut responsabilități directe pentru buna funcționare a azilelor de bătrâni, s-a trezit Iohaaannis de la Cotroceni și a zis că „gata, e de ajuns cu demisiile din guvern”.

Alianța politică ROMÂNIA SOCIALISTĂ și PARTIDUL SOCIALIST ROMÂN constată că, din păcate, până acum s-a tot discutat despre situația din aceste cămine, dar nici unul, nici cei care critică și nici cei care sunt criticați, nu au venit cu nicio soluție.

Așteptăm!”

  • Constantin ROTARU

Președinte al PARTIDULUI SOCIALIST ROMÂN