Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

CANDIDAT ALDE: Bogdan Pistol îşi încearcă din nou norocul la Primăria Râmnicu Vâlcea!

Veste surprinzătoare dinspre ALDE Vâlcea, care în curând va anunţa candidatul pentru Primăria Râmnicu Vâlcea, iar acesta este nimeni altul decât Bogdan Pistol, fosta tânără speranţă a PNL-ului.

Sursele noastre ne-au mărturisit că Pistol stă destul de bine în sondaje, ceea ce nu este totuşi o surpriză. Din câte se pare, în sondajul liberalului, Bogdan Pistol era creditat cu un procent de 12%, ocupând locul III, după Mircia Gutău şi Romeo Rădulescu.

De altfel, o astfel de cercetare sociologică a fost făcută şi de ALDE Vâlcea, iar rezultatele se pare că vor fi prezentate în cadrul unei şedinţe ce va avea loc în după-amiaza de luni, 22 februarie 2016.

Bogdan Pistol nu este tocmai un necunoscut pentru electoratul din Râmnicu Vâlcea, în trecut el candidând de două ori din partea PNL. Prima dată s-a înscris în cursă la alegerile locale din 2008, el clasându-se pe poziţia a doua, după Mircia Gutău, obţinând 4.868 de voturi. A doua oară a candidat la alegerile locale din 2010, când au fost organizate alegeri anticipate pentru Primăria Râmicu Vâlcea, după condamnarea lui Mircia Gutău. Şi de această dată, Bogdan Pistol a pierdut în faţa lui Romeo Rădulescu, el neintrând nici măcar în turul II de scrutin.

Acum, Bogdan Pistol vrea să îşi încerce din nou norocul şi să candideze la Primăria Râmnicu Vâlcea sub sigla ALDE. A treia oară poate e cu noroc!