Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Scandal pe semnăturile strânse de PDL

Primarul Gigi Matei spune că au fost folosite persoane de la casa de copii

Campania dusă de PDL Vâlcea pentru strângerea de semnături care să ducă la organizarea de alegeri parţiale la primărie continuă. „Portocalii” spun că au ajuns deja la 15.000 de vâlceni, care şi-au pus semnăturile şi că vor continua până se vor strânge minimum 25.000. În replică, primaarul interimar, Gigi Matei, spune că listele nu au nicio valoare.

„Să-şi ceară scuze faţă de cei despre care a spus că sunt morţi”

Fostul viceprimar al Râmnicului, Cosmin Constantinescu, spune că toate semnăturile sunt reale: „Am citit o declaraţie a primarului Matei în care spunea că listele noastre pentru alegeri parţiale sunt luate din cimitir. Am o astfel de listă la mine, sunt oameni vii, pe o parte dintre ei îi cunosc. Oare mai are nevoie de voturile lor Gigi Matei după ce a zis despre ei că sunt morţi? Poate îşi va reveni şi le va cere scuze.”

„Campania nu este una serioasă”

De partea cealaltă, Matei spune că listele nu au nicio valoare: „Campania de strângere de semnături nu este una serioasă. Am înţeles că se folosesc copii de la casa de copii pentru aceste semnături. Oamenii ştiu că Romeo Rădulescu nu a făcut nimic, că a fost numai câteva zile primar, în acea perioadă în primărie toată lumea făcea ce voia. A ajuns primar pentru că l-a ajutat Gutău pe care acum îl beşteleşte apoi şi-a angajat city manager, un prieten cu care înainte vindea tablă ondulată. „