Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Adrănel şi Grig au pus-o de un puci împotriva lui Gutău! BUICAN le-a dejucat planurile

Misiune grea pentru co-preşedintele PNL Vâlcea, Cristian Buican. Miercuri, 14 octombrie a.c., în jurul orelor 18.00 acesta a fost cel care a prezidat şedinţa săptămânală a Biroului Municipal al PNL Râmnicu Vâlcea, şedinţă condusă de regulă de senatorul Adrănel Cotescu. Caracterul special al acestei întâlniri politice rezidă din faptul că şi liberalii de la municipiu trebuie să fie de acord cu primirea lui Mircia Gutău în partid, după anunţul lui Buican că PNL Vâlcea îşi asumă candidatura lui Gutău la primăria Râmnicu Vâlcea.

De altfel, sursele noastre liberale ne-au mai spus că înainte de şedinţa cu pricina a avut loc o întâlnire a lui Mircia Gutău cu cei doi co-preşedinţi de la judeţ, Buican şi Bulacu, la care au participat şi cei doi lideri de la municipiu, Adrănel Cotescu şi Grig Crăciunescu. De ce a fost necesară o asemenea întâlnire şi mai apoi prezenţa lui Buican la şedinţa de la municipiu. Păi Adrănel şi cu Grig, al doilea aflându-se în marja de eroare a sondajului realizat la sfârşitul lunii septembrie, s-au gândit să o pună de un puci în interiorul partidului şi să protesteze ei împotriva lui Gutău.

Aceleaşi surse liberale ne-au mai spus că pentru prima dată de la formarea PNL la municipiu, s-au dat mesaje membrilor Biroului Municipal, prin care li se cerea imperios prezenţa la şedinţa din seara zilei de miercuri, 14 octombrie a.c., vreo 90 de persoane, dintre care mai mult de jumătate habar nu aveau de se sunt chemaţi.

Ştire în curs de actualizare