Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

MOARTE CUMPLITĂ pentru un vâlcean pe autostradă, la Tălmăcel. S-a ferit de o mașină și a sărit în gol între parapeți

Viața unui bărbat s-a încheiat, noaptea trecută, într-un mod tragic. Printr-o încercare disperată să se salveze, să nu fie lovit de o mașină pe autostradă, un bărbat în vârstă de 48 de ani a sărit între parapeții mediani și a căzut în gol de la o înălțime de aproximativ 30 de metri. Din păcate, nu a supraviețuit impactului cu solul, astfel că medicii veniți la fața locului pentru a-i salva viața au fost nevoiți să declare decesul.

Două accidente în lanț au avut loc, în noaptea de duminică spre luni, pe autostrada proaspăt inaugurată dintre Sibiu și Boița, pe viaductul de la Tălmăcel.

Prima coliziune s-a produs între trei autoturisme, potrivit informațiilor transmise de autorități. Sursele Ora de Sibiu spun că toți șoferii implicați ar fi condus cu viteză și, fiindcă era polei pe șosea, la frânare, au derapat. Primul autoturism din coloană era condus de o femeie care, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile meteorologice, a pierdut controlul volanului. Imediat, din spate, au mai venit alte două mașini, pe care șoferii nu le-au mai putut controla.

La scurt timp de la producerea primei coliziuni, un al doilea accident s-a produs în imediata apropiere. Șoferul unui microbuz, un bărbat în vârstă de 48 de ani, văzând că în fața sa drumul este blocat din cauza unui accident, a oprit pe prima bandă a autostrăzii. Imediat, din spate, a fost lovit de un autoturism. Se pare că șoferul microbuzului a coborât să vadă ce s-a întâmplat, dacă sunt victime și dacă există daune materiale, moment în care a observat că din spate o mașină care a lovit parapetul se apropia de el. Pentru a evita să fie lovit de acest autoturism, omul a sărit între parapeții mediani pentru a se refugia. Doar că, atunci s-a produs tragedia, fiindcă omul a căzut în gol, de la o înălțime de aproximativ 30 de metri.

În total, nouă persoane au fost implicate în cele două accidente. Un bărbat în vârstă de 27 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale, astfel că a fost transportat la spital, fiindcă a suferit un traumatism de șold. Alte șapte persoane au scăpat tefere din coliziune. Pentru bărbatul de 48 de ani, care a căzut de pe viaduct, în gol, salvatorii nu au mai putut face nimic. Ajunși la el, tot ce le-a rămas de făcut a fost să constate decesul. Omul era domiciliat în județul Vâlcea și, în acea noapte, cel mai probabil, mergea spre casă.