Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Cap ca… Guru (II)

Motto: Orice asemănare cu realitatea este inexplicabilă

Vecinul de uliţă al lui Adrian Năstase la Tărtăşeşti, Gregorian Bivolaru a ajuns în topul infractorilor căutaţi prin Europol. Zilele trecute, el a fost arestat în Franţa şi acum îşi face meditaţia în Penitenciarul Fresnes, în custodia serviciilor acestui stat. El avea asupra sa acte false şi a fost prins în urma colaborării dintre poliţiştii români şi Interpol. În momentul capturării, Gregorian Bivolaru se afla la Salonul de carte veche Champerret, din nordul Parisului, acolo unde ajunsese cu ajutorul unui pașasaport fals, cu care s-a plimbat nestingherit prin toată Europa.

Fondatorul Mişcării de Integrare Spirituală în Absolut (MISA) a fost prins prin cooperarea serviciilor secrete din trei țări, iar atunci când a fost încătușat a avut o reacție uluitoare. A spus că nu este român, că nu îl cheamă Gregorian Bivolaru și că nu știe ce este aceea MISA. De-abia în urma anchetei şi desecretizării probelor serviciilor de informaţii individul a cedat şi s-a aflat că timp de 12 ani a trăit ca un zeu, pe malul Senei, în timp ce transmitea prin “săgeţi” că duce o viaţă de persecutat, în Suedia, unde avea azil politic.

În ţara prietenă, pentru pierderea urmelor, şi-a schimbat numele în Magnus Aurolsson şi trăia ca un parizian sofisticat pe malul Senei. Şi-a făcut harem pe care l-a împărţit între două apartamente din Paris. “Femeile erau scoase în oraş şi lăsate câteva ore, după care le aduceau înapoi. Doar că, în timpul plimbărilor cu maşina, trebuiau să îşi pună pălării şi ochelari cu hârtie lipită pe lentile ca să nu vadă traseul şi nici cum arată blocul în care locuiesc”, a povestit un martor protejat.

Cu acte false şi înconjurat de brigăzi de femei, liderul MISA şi-a creat în Paris un stil de viaţă rupt parcă din filme. Aflat în custodia autorităților din Franța, Guru a fost nevoit să dea declarații timp de mai bine de 10 de ore şi astfel s-au putut afla amănunte despre el şi fuga din ţară. Nu ştiu cât de întreg la minte şi de pervers era Bivolaru, dar nimeni din România nu trăgea mai tare ca el în masonerie şi evrei. Bănuiesc că ura lui faţă de masonerie şi evrei suprapusă cu marea lui capacitatea lui de a atrage adepţi pentru „integrare în absolut” i-a deranjat pe mulţi încât au făcut planuri de neutralizare.

Şi cu toate astea au trecut 12 ani… Bivolaru avea adepți mulți și în rândul profesioniștilor care alcătuiau palierul de Justiție, iar o organizație pentru apărarea drepturilor omului îl susținea constant. Cu siguranţă, el are protectori tari de nu i s-a întâmplat nimic rău până acum, subînţelegându-se că se procedează cu mânuşi de catifea atunci când e vorba de el. Întâmplarea face că am cunoscut personal trei specimene din gaşca lui Bivolaru. Unul dintre ei mi-a arătat poze cu ”prietenele” lui (una din ele fiind vâlceancă!), toate în bustul gol.

Mai târziu, ceilalţi doi, un el şi o ea, mi-au dat de înţeles că sexul în trei, ba chiar în patru este ceva obişnuit la ei. În ţară, mulţi din cei care au făcut parte din MISA au făcut declarații șocante la poliție. Mai multe femei au povestit că țelul acestuia era să se culce cu 1000 de virgine, urmând să primească mai apoi “purificarea supremă și puteri nebănuite”.

Mişcarea de Integrare Spirituală în Absolut (MISA) are adepţi nu doar în România, ci în toată lumea şi din toate domeniile. În rândurile acestei grupări s-au aflat numeroşi yoghini, printre ei mulţi cu funcţii- cheie, precum judecători, procurori, avocaţi sau doctori. Judecătorii din Franţa au decis ca Gregorian Bivolaru să rămână în arest. El este apărat de avocaţi din România. Potrivit primelor informaţii, a fost demarată procedura extrădării sale. Să-l aşteptăm în ţară şi să fim atenţi la ce i se întâmplă. “Prietenii” lui nu-l iartă şi nu-l scapă!

PS – Liderul MISA va fi judecat la Curtea de Apel Cluj într-un dosar de trafic de persoane, proces care nu are legătură cu cauza pentru care acesta a fost prins şi va fi extrădat din Franţa.