Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Ambient a acordat aproximativ 700 premii în valoare de 11.100 euro înainte de Paşte

SIBIU, 17.04.2015: Ambient, reţeaua naţională de bricolaj 100% românească şi-a premiat meşterii cu câteva zile înainte de Paşte prin Tombola Meşterului Ambient dedicată exclusiv lor. În competiţia care are o tradiţie de 6 ani s-au înscris aproximativ 4500 participanţi care s-au luptat pentru marele premiu al concursului – un autoturism Dacia Dokker Van 1.6, în valoare de 8.600 de euro.

Competiţia a început pe 23 februarie, s-a desfăşurat în 13 magazine şi depozite Ambient din marile oraşe printre care Sibiu, Târgu-Mureş, Cluj, Bistriţa şi Alba Iulia,s-a încheiat pe 5 aprilie şi s-a adresat tuturor meşterilor Ambient înscrişi în programul „Meşterul Casei Tale”. Marele premiu a fost câştigat de Suciu Zoltan Janos din Tg.Mureş.

„Am participat până acum şi la celelalte tombole, dar nu am sperat niciodată să câştig premiul cel mare. Aveam nevoie de o maşină nouă pentru a-mi face mai bine treaba şi pentru a ajunge cât mai repede la clienţi. Mulţumesc Ambient pentru sprijinul oferit în ultimii ani şi pentru premiul oferit azi”, a declarat Suciu Zoltan Janos, câştigătorul marelui premiu.

700 premii au fost oferite celorlalţi meşteri, ca recompensă pentru colaborarea lor cu Ambient, precum: echipamente de lucru şi vouchere în valoare de 50 lei pe care le pot folosi la achiziţionarea de produse specifice meseriei. 32 dintre ei au câştigat şi câte un miel pentru masa de Paşte.

„Continuăm o tradiţie începută acum 6 ani în ceea ce priveşte susţinerea meseriaşilor. Prin programul „Meşterul Casei Tale” şi prin organizarea celor trei tombole anuale, Ambient îşi propune să continue susţinerea comunităţilor unde îşi desfăşoară activitatea şi a partenerilor săi fideli. Ne bucurăm că putem recompensa colaborarea excelentă pe care o avem de mulţi ani cu meşterii înscrişi în programul Ambient”,a declarat Alin Voicu, Director Comercial Ambient.

Tombola Meşterului Ambient a fost organizată în parteneriat cu Ceresit, Egger, Italia Star, Rigips, Tondach şi Weber. Furnizorii au oferit premii speciale pentru cei mai harnici meşteri.

Despre Ambient:

Compania Ambient a fost infiintata in 1993 in Sibiu de catre omul de afaceri Ioan Ciolan si a ramas cu capital 100% romanesc pana in prezent. Ambient a lansat primul DIY din Romania in aprilie 2002, la Sibiu. Pentru familiile care construiesc sau renoveaza, Ambeint ofera consiliere clientilor prin Programul AMBIENT TOTAL, care totalizeaza peste 100.000 de proiecte de constructie si renovare. In prezent, reteaua are 13 centre comercialesi platforme logistice. Ambient are peste 3.000 de constructori parteneri si a dezvoltat cel mai mare program de fidelitate din industrie – Card Bonus – care are in prezent peste 200.000 de posesori. Ambient comunica constant cu clientii sai in mediul online prin intermediul site-ului www.ambient.ro si pe pagina sa de Facebook https://www.facebook.com/ambient.