Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

NEICA CILEA

 

              Ion Câlea, președintele PSD Vâlcea: „Am desfășurat o campanie curată. Cu toate că a fost o luptăcrâncenă, După cum vedeți, candidatul nostru a ieșit câștigă tor. De asemenea, eu înclin săcred că populația a început săsancționeze Alianța pentru dezastrul din țară , iar PSD-ul revine în forță.”

                 Comentarii:

 

   1. Curat-murdar, Neico Câleo! Nici usturoi n-au mâncat PSD-iștii în campania electoralăde la Vlădești, nici gura nu le pute! Au luptat ireproșabil ca spuma laptelui proaspăt muls din țâțâna vacii… Da Î de fițuica electoralăintitulată”Viața Vlădeștiului”, o porcă rie de cea mai joasăspeță, care imităun ziar local și care a fost distribuităîn comunăDupă încheierea campaniei electorale, ați auzit?

  2. Contradicție imediată: „am luptat curat” și „a fost o lupt crâncenă”. Păi, cum vine asta? însă și noțiunea de „curat” (de „fair-play”, cum ar zice fostul ambasador Quinton Quayle sic!) este total opusăideii de „luptăcrâncenă”, pe viațăși pe moarte. Cine luptăcrâncen mușcă cu dinții de testicule și înfige șișul în spinarea adversarului la orice orădin zi și din noapte, nu-i așa?

  3. Vrabia mălai visează! Cică rezultatele din comunele Vlădești, Piatra și Poiana Blenchii ar îndreptăți PSD-ul săcreadăcă electoratul din România se dezice de Alianța PNL-PD și îmbrățișeazăiarăși (cu entuziasm strâns-unit) PSD-ul… Aiurea-n poiană, măi nenicule!