Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

REŢETA ZILEI: Salată de porumb şi crudităţi

Ce vă trebuie? 200 g porumb, 150 g maioneză, o ţelină, un morcov, 1/3 borcan ardei capia sau gogoşari în oţet, 2 căţei usturoi, sare şi piper.

Cum se prepară? Spălăm morcovul şi ţelina, le curăţăm de coajă şi le tăiem. Pentru această salată eu am ales să le tai fâşii subţiri cu ajutorul ustensilei de curăţat coaja. La fel procedăm şi cu ardeiul, adică îl spălăm,îl tăiem şuviţe şi îl scurgem de excesul de apă. Amestecăm toate legumele, inclusiv porumbul pe care l-am scurs bine de apă. Apoi adăugăm în salată maioneza şi usturoiul pisat. Sărăm şi piperăm salata după gust, însă trebuie să avem grijă cu sarea deoarece maioneza este deja sărată.

Înainte de servire este recomandat să ţinem salata 20-30 minute la rece pentru a se întrepătrunde aromele.

Poftă bună!