Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

„Litoralul pentru Toți”: Programul anual de vacanță la prețuri accesibile pe litoralul românesc

Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) a anunțat detaliile programului „Litoralul pentru Toți” pentru acest an, inclusiv perioada de desfășurare, numărul de locuri de cazare și tarifele atractive pentru turiștii care doresc să se bucure de vacanță pe litoralul românesc. Programul se va desfășura între 31 mai și 20 iunie, oferind inițial 8.000 de locuri de cazare în 65 de hoteluri de 2, 3 și 4 stele, cu posibilitatea extinderii la 10.000 de locuri în 100 de hoteluri până la finalul lunii mai.

„Turiştii se pot caza în hotelurile de pe litoralul românesc la tarife începând de la 35 de lei pe noapte de persoană, preţuri cu până la 70% mai mici decât cele din vârf de sezon. An de an, hoteluri de 2, 3 și 4 stele din toate staţiunile de pe litoralul românesc se înscriu în acest program”, a declarat FPTR într-un comunicat oficial.

Pentru a beneficia de această ofertă, românii pot folosi vouchere de vacanţă, iar lista completă a unităților de cazare participante va fi disponibilă pe site-ul oficial al FPTR, FPTR.ro.

„Recomandăm turiștilor să facă rezervări cât mai curând pentru a profita de aceste oferte speciale, deoarece locurile sunt limitate şi se epuizează rapid. Rezervările se pot face direct la hotel sau prin agențiile de turism. Ca și în anii anteriori, pachetele turistice pot fi achitate şi cu vouchere de vacanţă”, a adăugat FPTR.
Tarife și Detalii Sejur

Conform tarifelor de pe site-urile hotelurilor și operatorilor de turism, până pe 20 iunie, românii pot petrece un sejur la mare la prețuri atractive:

  • Eforie Nord: Tarife de la 35 de lei pe noapte de persoană pentru cazare fără mic dejun la un hotel de 2 stele.
  • Mamaia: Tarife de la 100 de lei pe noapte de persoană pentru cazare în cameră dublă la un hotel de 3 stele.
  • Stațiunile din sudul litoralului: Tarife de la 57 de lei pe noapte de persoană pentru cazare în cameră dublă la un hotel de 3 stele.
  • Jupiter: Pachete all-inclusive începând de la 200 de lei pe noapte de persoană în cameră dublă la un hotel de 3 stele.

Programul „Litoralul pentru Toți” oferă o oportunitate excelentă pentru turiștii care doresc să se bucure de soare, mare și frumusețile litoralului românesc la prețuri accesibile.