Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

FOTO : ACCIDENT MORTAL! Motocultor răsturnat la Frâncești, persoane prinse sub el.

În urma cu putin timp a avut loc un accident soldat cu o persoană rănită și una decedată!

Un barbat de 66 de ani, din Frâncești, in timp ce conducea un motocultor, a pierdut controlul volanului si s-a răsturnat in șanț.

Cele doua femei, pasagere, au fost rănite grav, una dintre ele, o femeie de 68 de ani, a pierdut lupta cu viata, fiind declarat decesul acesteia.

Barbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,66 mg/l alcool in aerul expirat.
ISU VALCEA : „Pompierii militari vâlceni au fost solicitați, cu puțin timp în urmă, pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și de prim ajutor la un accident rutier produs în localitatea Frâncești.
S-au deplasat de urgență la locul evenimentului forțe din cadrul Punctului de Lucru Bunesti, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD, precum și o ambulanță SAJ.
Echipajele operative sosite la fața locului au constatat că în evenimentul rutier este implicat un motocultor, care era răsturnat și 3 persoane, dintre care o persoană în stare foarte gravă, inconștientă. Echipajul SAJ a început imediat manevrele de resuscitare.
În urma accidentului au rezultat 2 victime (ambele de sex feminin), una transportată la UPU Vâlcea de către echipajul SMURD, iar cealaltă, din nefericire, nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarată decedată.
Pompierii militari vâlceni au asigurat și măsuri de prevenire și stingere a incendiilor.”