Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Tentativa de viol la Brezoi. Un barbat din Georgia, drogat, a incercat sa violeze o tanara de 22 de ani in toaleta unei statii peco

Un bărbat de 36 de ani din Georgia, a agresat si a încercat sa violeze o fată, de 22 de ani, din judetul Bihor, într-un peco, la Brezoi.

În urma cercetarilor, agresorul a fost prins, și s-a constatat ca era drogat. Pe numele său s-a deschis dosar penal, si a fost arestat pentru 30 de zile.

IPJ VÂLCEA informează :

Un bărbat a fost arestat pentru 30 de zile.

În fapt, la data de 13 iunie a.c., în jurul orei 22:00, Poliţia Orașului Brezoi a fost sesizată de către un bărbat, cu privire la faptul că o persoană necunoscută ar fi încercat să abuzeze sexual o femeie.

De îndată, polițiștii s-au deplasat la faţa locului, unde au constatat că cele sesizate se confirmă, respectiv faptul că, o tânără de 22 de ani, din județul Bihor ar fi fost constrânsă fizic de către o persoană necunoscută pentru a întreține relații sexuale, în timp ce aceasta se afla în interiorul unui grup sanitar din proximitatea unei stații de alimentare.

În urma verificărilor efectuate și a vizualizării imaginilor video înregistrate de camerele de supraveghere din incinta stației de alimentare, s-a stabilit că persoana necunoscută s-a urcat la volanul unui autoturism, cu numere de înmatriculare de origine daneză, plecând într-o direcție necunoscută, motiv pentru care acesta a fost dat în atenție.

La scurt timp, polițiștii din cadrul Secției nr. 2 de Poliție Rurală Milcoiu au identificat autoturismul în cauză, stabilind astfel identitatea conducătorului auto, fiind vorba despre un bărbat de 36 de ani.

În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

Ulterior, bărbatul a fost condus la sediul Poliției Orașului Brezoi în vederea continuării cercetărilor.

Având în vedere probatoriul administrat în cauză, polițiștii l-au reținut pe acesta.

Totodată, în cursul zilei de ieri, 14 iunie a.c., procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi a sesizat judecătorul de drepturi și libertăți, cu propunerea de arestare preventivă, fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Persoana arestată a fost introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de pocedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.