Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

DREPTUL DREPT LA REPLICĂ

În urma articolului „Trei vedete politice locale, abonate la pensii de handicap”, directorul director executiv al Direcţiei de Protecţie Socială din cadrul Primăriei Rm. Vâlcea, Virginia Fulgescu, a simţit nevoia să reacţioneze, deranjată fiind de provenienţa surselor noastre în documentarea acestui articol. Publicăm poziţia doamnei cu precizarea că noi am verificat foarte bine informaţiile publicate. Dacă domnii Miţaru, Comănescu sau Jivan nu şi-ar fi scos certificate de handicapaţi, ar fi sărit de trei metri în sus şi ne-ar fi ameninţat cu judecata. Oricum, dacă doamna Virginia Fulgescu consideră că informaţiile prezentate în VOCEA VÂLCII sunt eronate, o invităm să ne combată şi să repună adevărul în drepturile sale. Dacă mai este cazul!

COLEGIUL DE REDACŢIE

Doresc sa fac o precizare, in calitate de director executiv al Direcţiei de Protecţie Socială din cadrul Primăriei Rm. Vâlcea:

Informaţiile privind persoanele beneficiare ale programului PEAD, la nivelul municipiului nostru, nu au fost furnizate de o „SURSĂ” din cadrul DPS, aşa cum, în mod eronat, se menţionează în finalul acestui articol.

De altfel, şi nouă, ca şi domnului director Badea, de la DGASPC, deontologia profesională ne impune confidenţialitatea în relaţia cu cetăţenii …

Cu speranţa că domnul Marius Jianu, autorul acestui material, va verifica mai bine atât informaţiile culese, cât, mai ales, credibilitatea SURSELOR, vă asigur de consideraţia mea.

Virginia Fulgescu