Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Viperele vor să-l muşte pe Niculescu

După şapte meciuri fără înfrângere, fotbaliştii de la CSM Râmnicu Vâlcea merg sâmbătă la Mioveni pentru întâlnirea cu trupa antrenată de Claudiu Niculescu şi vor să continue seria rezultatelor foarte bune. Viperele Albastre au urcat până pe locul secund al clasamentului, la doar trei puncte distanţă de lidera neaşteptată a clasamentului, FC Baia Mare dar, în cazul unei înfrângeri, pot ajunge în afara locurilor de play-off! De partea cealaltă, argeşenii au un parcurs sub aşteptări şi sunt pe locul 8, cu 11 puncte şi un plus 2 la „adevăr”.

Fără Firţulescu şi Stoica

Alex Pelici nu va putea conta la Mioveni pe serviciile a doi fotbalişti importanţi, ambii suspendaţi. Dragoş Firţulescu a văzut cartonaşul roşu la finalul meciului cu Universitatea Cluj şi s-a ales cu o rundă de suspendare, situaţie în care este şi căpitanul Ionuţ Stoica, el care a bifat sâmbăta trecută al patrulea cartonaş galben. De partea cealaltă, Claudiu Niculescu nu îl poate folosi pe Mihai Deaconescu, împrumutat în această vară chiar de la CSM, fundaşul vâlcean fiind accidentat.

Pelici îndeamnă la calm

Chiar dacă elevii săi au ajuns pe locul 2, tehnicianul Alex Pelici îndeamnă la calm şi spune că obiectivul rămâne accederea în play-off: „Trebuie să rămânem modeşti, cu picioarele pe pământ. Încă nu am realizat nimic, trebuie să muncim în continuare. La Mioveni vom întâlni un adversar dificil dar mergem să luăm punct sau puncte E drept că Firţulescu şi Stoica nu vor juca dar avem un lot echilibrat valoric şi numeric şi vom găsi soluţii”.