Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
foto CSM Ramnicu Valcea

„Vâlcenii trebuie să rămână alături de CSM”

foto CSM Ramnicu ValceaDorian Eremia e convins că echipa noastra va face un sezon competiţional cu mult mai bun decât cel precedent Se poate spune că fotbalistul echipei noastre, Dorian Eremia, este un adevărat supravieţuitor. Produs al fotbalului vâlcean, Eremia a ajuns la 23 de ani dar a bifat aproape doi ani şi jumătate de absenţă de la echipa mare. A suferit o operaţie la genunchi apoi a fost diagnosticat cu hernie de disc. A preferat să nu apeleze la o nouă intervenţie chirurgicală şi s-a vindecat pe cale naturală. În ultimul meci al sezonului trecut din deplasarea de la Oradea, Eremia a jucat titluar şi a fost schimbat după 60 de minute de Mihai Deaconescu.

„Toşi colegii m-au încurajat”

– Cum a fost din nou în teren pentru echipa mare după lungă perioadă de pauză?
– M-am simţit foarte bine… Toţi colegii m-au încurajat, lucru pentru care le mulţumesc. Mă bucur că am revenit. Una peste alta, a fost foarte bine!

– De ce ai luat decizia de a nu merge la operaţie şi de a te vindeca fără o intervenţie chirurgicală?
– Dacă mergeam să mă operez exista riscul să nu mai jo fotbal pentru că din nou erau două operaţii, una după alta. După cea de la genunchi era alta la spate. Nu cred că mai puteam să revin!

„Mă voi bate pentru un post de titular”

– Crezi că în sezonul viitor te poţi bate pentru un loc de titular la CSM?
– Da, tot timpul acesta este obiectivul meu, asta îmi doresc. Vreau să joc titular, să fiu un om de bază al echipei cum se spune! Îmi trebuie multă încredere pe care cred că am recapătat-o!

– Cum caracterizezi parcursul echipei în sezonul care s-a încheiat?
– A fost un parcurs destul de bun deşi e clar că se putea cu mult mai mult. Dacă eram mai atenţi, mai motivaţi cred că ajungeam în play-off, ajungeam în primele trei sau patru echipe ale Seriei. Asta este, a trecut, trebuie să învăţăm din greşeli, să nu le mai repetăm, să facem totul mai bine în campionatul viitor.

– Cât de importantă este atmosfera din vestiar la o echipă de eşalon secund?
– Cred că 50% dintr-un meci bun îl face atmosfera din vestiar. Trebuie să fim uniţi şi să ne ajutăm tot timpul. Atmosfera din vestiar e foarte importantă!

„Îmi doresc să ajung în Liga I”

– Unde ţi-ar plăcea să joci peste câţiva ani?
– Îmi doresc să ajung să joc în Liga I, la o echipă cu nume, apoi să prind şi un contract în străintate. Cred că e dorinţa oricărui fotbalist din Liga a II-a. O să muncesc din ce în ce mai mult pentru a putea să îmi realizez dorinţele.

– Cât de grea e situaţia din fotbalul românesc din moment ce se retrag multe echipe?
– Cred că e cea mai grea perioadă care o traversează fotbalul românesc în ultimii mulţi ani!

– Cum poate gestiona un fotbalist o pauză competiţională lungă cum este cea din această vară?
– Trebuie să se menţină tot timpul în formă, să gândească pozitiv. E clar că este nevoie de multe antrenamente individuale.

– Ai un mesaj pentru iubitorii de fotbal din Vâlcea?
– Îi rog să fie alături de noi. Sper să nu-i dezamăgim, să obţinem mult mai mult decât în sezonul trecut. Sper să susţină în continuare pe CSM şi să vină în număr cât mai mare la stadion.