Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: insport.ro

Turneu de tenis de masă pentru amatori la Sala Sporturilor Traian din Râmnicu Vâlcea

Foto: insport.roLa sfârşitul lunii martie, mai exact în data de 26 martie 2016, la Sala Sporturilor „Traian” din Râmnicu Vâlcea va avea loc „Turneul Amatur Tenis”. Turneul de tenis pentru amatori este organizat de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Vâlcea, partidele vor începe de la ora 8.00, desfăşându-se, pe rând, partide de tenis adresate începătorilor, avansaţilor şi celor care concurează la categoria open.

Trebuie menţionat că taxa de participare la turneu este de 25 de lei de persoană, această competiţie având participare diversă, jucând atât fete, cât şi băieţi din toată ţara, iar echipamentul sportiv este obligatoriu pentru toţi participanţii.

„Înscrierile pentru acest eveniment sportiv se pot face la domnul Lupşa Bogdan Viorel, apelându-l la numărul de telefon – 0753.363.617, totodată având posibilitatea de a primi toate informaţiile de interes pentru această competiţie, cu menţiunea faptului că locurile vor fi limitate la 60, pentru fiecare dintre cele trei categorii.

Precizăm faptul că la secţiunile începători şi avansaţi se pot înscrie toţi cei care iubesc acest sport, însă la categoria open, se pot înscrie doar sportivii care sunt legitimaţi la un club de profil din România” – precizează Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Vâlcea, într-un comunicat de presă.