Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Munteanu: Lotul CSM este 95% definitivat!

CSM Râmnicu Vâlcea a trecut în această pauză competiţională prin momente extrem de dificile după ce preşedintele executiv, Bogdan Medrea, a decedat într-un spital bucureştean. Astfel, toate problemele administrative ale clubului din Zăvoi au rămas acum pe umerii managerului general, Lucian Munteanu.

„Luca”, aşa cum îi spun fotbaliştii şi prietenii, este moderat în declaraţii înainte de reluarea campionatului, el considerând că trebuie ca atât antrenorii, cât şi fotbaliştii trebuie să rămână cu picioarele pe pământ şi să abordeze fiecare meci cu seriozitate.

Cât despre problemele financiare ale clubului, el spune că CSM este în continuare în insolvenţă, datoriile către Finanţe fiind destul de mari în aceste momente.

„Aşteptăm cu nerăbdare partea a doua a campionatului, am jucat un ultim amical cu Cugirul. Ne concentrăm pe prima etapă, de la Târlungeni. Încercăm să aducem un plus echipei în pauzele competiţionale. Marius Staicu şi Marius Tomozei au fost foarte importanţi pentru echipă dar ne vom descurcă şi fără ei.

Suntem în insolvenţă, avem de plată o suma destul de mare, circa 33 de miliarde, provenită din litigiul cu Finanţele. Încercăm ca la sfârşitul procesului să rămână 3, maxim 5 miliarde, ne bazăm pe Legea amnistiei fiscale. Momentan ne vedem de activitatea curentă, iar când suma de la Finanţe va fi bătută în cuie vom urma planul legal de reorganizare. 95% lotul este definitivat.

Dacă vom avea continuitate în rezultate nu vom avea emoţii în îndeplinirea obiectivului, accederea în play-off. Echilibrul este foarte mare, între locul 1 şi locul 7 sunt numai patru puncte. Noi, la Vâlcea sau la Damila Măciuca, nu ne-am întins mai mult decât aveam plapuma, spre desosebire de alte echipe care aduc jucători cu salariii mari deşi nu pot să le onoreze. Mi-aş dori să nu mă mai intereseze sistemul competiţional din Liga a 2-a din viitorul sezon!” – susţine Lucian Munteanu.