Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

La CSM Râmnicu Vâlcea a debutat un portar de 14 ani

Un portar de doar 14 ani a debutat la CSM Râmnicu Vâlcea, într-un meci amical. Alex Marinoiu a jucat primul său meci cu echipa mare în amicalul contra echipei de Liga a III-a, Juventus Bucureşti.

Minorul a avut intervenţii foarte bune şi a dat dovadă de un curaj demn de invidiat pentru un tânăr de vârsta lui. Antrenorul de la CSM Râmnicu Vâlcea, Alexandru Pelici, a constatat că portarul Alex Marinoiu a ieşit bine pe centrări şi a avut intervenţii apreciate de toată lumea, inclusiv în postură de unu la unu cu fotbaliştii echipei bucureştene, încurajându-l să muncească mult pentru a avea un viitor strălucit în fotbal.

„Mă simt extraordinar, o să-mi amintesc mereu acest meci, am debutat la 14 ani pentru CSM. Am avut emoţii dar am încercat şi sper că am reuşit să trec peste ele. Îi mulţumesc domnului Pelici că mi-a dat şansa să apăr azi. În maximum un an sper să fiu măcar pe banca de rezerve a echipei de seniori. O iau pe urmele lui Laurenţiu Brănescu şi vreau să ajung şi mai sus” – a spus Alexandru Marinoiu, la finalul partidei.