Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

CS Chimia, Energetic şi CNE Rm. Vâlcea la Campionatul Naţional de handbal – junioare I

Pe 17 septembrie se vor desfăşura primele meciuri din cadrul Campionatului Naţional de Junioare I. Pentru noul sezon s-au înscris în această competiţie 35 de echipe, care au fost repartizate în şase serii. Printre competitoare se vor regăsi, de asemenea, şi trei formaţii vâlcene. Este vorba despre Energetic, CS Chimia şi despre gruparea ce reprezintă Centrul de Excelenţă din Rm. Vâlcea.

Energetic şi Chimia se află în aceeaşi grupă (D). În tentativa de a accede în faza următoare a campionatului, acestea vor avea ca adversari formaţiile: LPS Slatina, CSŞ Caracal, HCM Craiova şi CSŞ Sibiu.

Echipa Centrului de Excelenţă se află în grupa C, acolo unde va activa şi campioana en-titre, CSM Bucureşti. În aceeaşi serie au mai fost repartizate şi alte formaţii puternice din Capitală, precum Şcoala 181 Bucureşti, CSŞ 2 Bucureşti, dar şi Colegiul Tehnic Media Bucureşti. Tot aici se mai află şi Dacia Mioveni. Iniţial, şi-a anunţat prezenţa şi CSŞ Târgovişte, însă, până la urmă, aceasta a spus „pas” campionatului de junioare I din noua stagiune.