Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Bârfele tribunei

În ciuda faptului că a preluat handbalistele care mai erau sub contract și locul în Liga Națională, HC Oltenia are șianse minime să mai conteze pe jucătoare cât de cât consacrate. După ce Managarova a fost declarată liberă de contract, Buceschi are șiansa să fie următoarea pe această listă. În aceste condiții, HC Oltenia chiar pornește de la zero.

Valentina Ardean Elisei a semnat cu Cetate Deva, formație care a preluat palmaresul echipei Remin, acolo unde fosta handbalistă de la Vâlcea și-a început activitatea competițională. Am sperat în van că „Pitbulul” ar putea reveni la Vâlcea, la HC Oltenia, pentru a pune umărul la reconstrucția unei formații pe care o dorim rapid pe podiumul clasamentului Ligii Naționale și în cupele europene.

Se zvonește că Hidroelectra a fost invitată de Federația Română de Fotbal să se înscrie la startul eșalonului III la fotbal. Din câte șitim noi, „Rapidulețul din Nord” nu are un buget necesar pentru un astfel de eșalon. Speră, însă, să se găsească soluții de onorare a ofertei, mai ales că baza sportivă, una modernă, poate găzdui fără probleme, meciuri de Liga a III-a.

Vlad Soare