Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

REŢETA ZILEI: Mâncarea Pandurilor

Ce vă trebuie? 80 g cârnaţi olteneşti; 80 g cârnaţi de porc; 70 g tobă; 100 g muşchi ţigănesc; 150 g pulpă de porc; 200 g ceapă; 100 ml ulei; 3 linguri bulion; 100 ml supă de oase; 100 ml vin; 10 g pătrunjel; sare; piper.

Cum se prepară? Pulpa de porc, carnaţii, muşchiul ţigănesc şi toba se taie în cuburi mari şi se călesc în ulei . La inceput pulpa şi apoi restul ingredientelor.

În uleiul rămas se prăjeşte ceapa, apoi se toarnă bulionul şi se stinge cu supa de oase. Se adaugă astfel, în sosul obţinut carnea şi vinul şi se condimentează după gust.

Când e aproape gata, se presară deasupra pătrunjelul tocat mărunt.

Poftă bună!