Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

REŢETA ZILEI: Ficat de vită cu legume

Ce vă trebuie? 300 g ficat de vită, 1 ardei gras verde, 1 morcov, 4 cartofi noi, 2 linguri ulei de măsline, ½ legătură de pătrunjel, sare.

Cum se prepară? Cureţi ficatul, îl speli şi îl porţionezi în bucăţi de 4 cm lăţime. Încingi uleiul, pui ficatul să se rumenească pe ambele părţi, adaugi ardeiul şi morcovul tăiate bastonaşe şi le laşi 10 minute să se călească împreună.

Pui la fiert şi cartofii curăţaţi. Peste ficatul cu legume adaugi câte două linguri de apă de mai multe ori şi astfel se va face înăbuşit. Potriveşti de sare şi îl serveşti alături de cartofii fierţi, cu pătrunjel.

Poftă bună!