Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

VASILE BLAGA a intrat în vizorul DNA! El a fost denunţat de Darius Vâlcov

Fostul ministru al Finanţelor, Darius Vâlcov, l-a denunțat pe co-preşedintele PNL Vasile Blaga la procurori. Numele „Buldogului” apare în dosarul lui Vâlcov, pentru care a fost trimis în judecată.

Reacţia liderului PNL nu a întârziat să apară, acesta negând categoric că ar fi vorbit cu Vâlcov la sediul PDL despre vreun contract.

„În legătură cu informaţiile apărute în spaţiul public privind menţionarea numelui meu în rechizitorul din dosarul Darius Vâlcov, ţin să fac următoarele precizări:

– Nu am făcut niciodată vreo recomandare domnului Darius Vâlcov cu privire la modul de a conduce primăria Slatina şi nici vreuna referitoare la procedura de achizciţii derulate de primăria pe care o conducea la momentul respectiv.

– Nu am intervenit niciodată în favoarea vreunei firme participante la licitaţii în România, nici din poziţia de lider al PDL, nici din cea de membru al Guvernului.

– Nu am fost chemat de nicio instituţie pentru da explicații în legătură cu subiecte care fac obiectul vreunei anchete. În eventualitatea în care acest lucru se va întâmpla, voi răspunde întrebărilor autorităţilor pentru a risipi orice fel de neclaritate sau suspiciune. Am fost şi sunt la dispoziţia instituţiilor statului pentru a da orice fel de explicaţii.

– Regret că numele meu este folosit în declarații pe care persoane aflate într-o situație difică le dau în fața anchetatorilor.”, a precizat Vasile Blaga, co-președintelui PNL.