Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

TAIFUN în PSD VÂLCEA! Iată LISTA cu cei care candidează la alegerile parlamentare

Aglomeraţie mare pe lista pentru Camera Deputaţilor la PSD Vâlcea. Dacă la Senat nici un pesedist nu vrea să-l concureze pe Laurenţiu Coca, la Camera Deputaţilor şi-au manifestat dorinţa de a candida nu mai puţin de 12 social-democraţi din Vâlcea, aflaţi pe diferite poziţii în administraţia publică locală.

VOCEA VÂLCII a aflat cine sunt cei care doresc să candideze, dar şi lista scurtă, agreată de liderii de la Bucureşti.

Deputatul Romeo Rădulescu, preşedinta organizaţiei de femei, Daniela Oteșanu, consilierul local Vasile Cocoş, consilierul judeţean George Mihăilescu, fostul primar Gigi Matei, consilierul judeţean Nicolae Spiridon, consilierul judeţean Popa Laurenţiu, consilierul local Adina Dobrete, consilierul judeţean Vetuţa Ciocan şi primarii Dumitru Pearcu, din Tomşani, Sorin Ghiţă, din Vlădeşti şi Cristian Nedelcu, din Drăgăşani.

Din informaţiile noastre aflate pe surse, cam aceasta ar fi şi ordinea pe listă, care este şi pe placul conducerii centrale a partidului.

Însă, distracţia mare la PSD Vâlcea abia de acum încolo va începe… Fiţi pe fază şi vă vom ţine la curent cu cele mai suculente informaţii-