Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: Vocea Valcii

ROMEO RĂDULESCU: Am avut discuţii cu Traian Băsescu şi Mircea Geoană

Foto: Vocea ValciiDeputatul independent Romeo Rădulescu a anunţat că în mod sigur îşi va depune candidatura la alegerile locale din iunie 2016 pentru Primăria Râmnicu Vâlcea, însă deocamdată nu este decis din partea cărui partid va candida.

„Eu sunt un om de partid, nu pot spune că mi-a fost bine sau rău. Sunt independent, dar am lângă mine o echipă care a fost organizată ca şi un partid. Eu am rămas în viaţa politică, am continuat să încerc să îmi fac munca pentru care am fost trimis în Parlamentul României. Îmi doresc să candidez la primărie. Nu sunt disperat, însă, să candidez pentru o funcţie. Cred, însă, că pot face multe lucruri bune”, a precizat Romeo Rădulescu.

Despre relaţia tensionată pe care o are cu fostul primar Mircia Gutău, Rădulescu a precizat că deşi îi este recunoscător că a ajuns primar, nu a vrut să ajungă în puşcărie din cauza lui.

„Întotdeauna am spus că, datorită dânsului (Mircia Gutău – n.r.), am ajuns în această funcţie (de primar – n.r.), dar tot datorită dânsului puteam să am probleme. Din cauza dânsului, acum puteam să fiu în puşcărie. Am evitat acest lucru aplicând legea”, a spus Rădulescu.

Mai mult, Romeo Rădulescu a dezvăluit că a purtat discuţii cu mai mulţi lideri politici de la Bucureşti, cum ar fi Mircea Geoană sau Traian Băsescu

„Acum nu mă simt apropiat de un partid sau altul. De vreo câteva luni, m-au căutat cam toate partidele. Am discutat, inclusiv cu PNL – Bucureşti, dar nu am luat nicio decizie. Am discutat şi cu PSD, m-am întâlnit şi cu domnul Geoană, şi cu domnul Traian Băsescu. Aşadar, m-am întâlnit cu toată lumea, dintr-o politeţe, la o cafea. Nu am luat o decizie, pentru că, personal, mai pot aştepta. Nu am o problemă cu candidatura la primărie. Dacă oamenii mă vor dori, voi candida”, a declarat Romeo Rădulescu, zilele trecute.