Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Deputatul Dumitru Lovin i-a cerut noului ministru al Tineretului şi Sportului să reia programul de finanţare privind construcţia de săli de sport

După întreruperea finanţărilor prin Ordonanţa nr. 28 / 2013 pentru amenajarea bazelor sportive sau prin CNI, pentru obiective similare, s-a cam ales praful de strategiile naţionale prin care se dorea crearea unor condiţii propice pentru tineri să facă mişcare, să ducă o viaţă sănătoasă, în aşa fel nu doar să scadă incidenţa bolilor generate de sedentarism, dar să ne şi asigurăm că această ţară are un viitor sigur şi prosper. În aceste condiţii, deputatul Dumitru Lovin i-a transmis noului ministru al Tineretului şi Sportului o interpelare, sugerându-i un set de măsuri alternative.

„În lipsa programelor pe care le aminteam, singura şansă pentru îndeplinirea acestor obiective şi pentru sprijinirea tinerilor o reprezintă reluarea finanţărilor prin Ministerul Tineretului şi Sporturilor. În Vâlcea, dar şi în celelalte judeţe din ţară, sute de primari doresc şi sunt pregătiţi să depună documentaţii pentru construcţia de săli de sport, ceea ce înseamnă că restul nu mai depinde decât de dumneavoastră şi de Guvernul României”, a argumentat parlamentarul ALDE, cerând nu doar răspunsuri, ci şi măsuri şi rezultate concrete.